Hvorfor smokker er viktige for barn, og hvorfor det er en god idé å velge smokk med navn

Som foreldre vil vi alltid at barna våre skal ha det beste, og det inkluderer også de små tingene som smokker. Smokker kan virke som en triviel ting, men de har faktisk mange fordeler for både babyer og småbarn. I dette innlegget vil vi se på hvorfor smokker er så viktige for barn, og hvorfor det kan være en god idé å få en med barnets navn på.

Smokker gir barn trygghet

Å suge på noe, kan virke som en refleks for babyer. Det beroliger dem og gir dem en følelse av trygghet. Det kan også hjelpe babyer å sove, og det kan være en effektiv måte å trøste dem når de er lei seg eller slitne. Smokker tilbyr barna noe de kan suge på når de trenger trøst – noe som kan bidra til å lindre stress og angstre, og fremme følelsen av trygghet og trygghet.

Smokker hjelper babyer å utvikle egne ferdigheter

Når en baby suger på en smokk, øver de egentlig opp sine egne sugeferdigheter. Suge- og tyggeferdigheter er faktisk viktige ferdigheter for babyer å lære, og dette kan også hjelpe dem senere i livet når de begynner å spise fast føde. Mens noen hevder at å bruke en smokk kan forstyrre de fysiske fordelene ved amming, kan smokker faktisk også hjelpe babyer med å utvikle en trefninger og en muskelkontroll i munnen, som kan være svært nyttige for senere spiseferdigheter.

Smokker med navn bidrar til å unngå forvirring

Hvis du har flere barn, eller har en barnehage eller dagmamma, kan det være lurt å merke smokker med barnets navn. Dette kan bidra til å unngå forvirring, og det kan også bidra til å holde smokker organisert og klar til bruk. Smokker kan også forsvinne eller ved et uhell bli byttet ut, men med navn kan du lette finne ut hvilken som tilhøre hvilket barn.

Smokker reduserer risikoen for krybbedød

Krybbedød er en av de skumle risikoene for babyer, og det er / flere faktorer som kan øke sjansene for det. En av disse faktorer kan faktisk være avskjæringen av Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) kan være å la barnet suge på en smokk når de sover. Å suge på en smokk kan åpne opp babyens luftveier litt mer, noe som kan redusere risikoen for krybbedød.

Smokker kan virke som en overfladisk ting, men de har faktisk mange fordeler for både babyer og småbarn. Fra å gi barna trygghet og hjelpe dem å utvikle ferdigheter, til å redusere risikoen for krybbedød – det er mange grunner til at smokker er viktige for barn. Hvis du velger å kjøpe en smokk for barnet ditt, kan du også vurdere å kjøpe en med barnets navn på – det kan bidrar til å unngå forvirring og holde smokker organisert. Husk at selv om smokker kan være nyttige, bør de ikke være en erstatning for kjærlighet og oppmerksomhet, som er de viktigste tingene et barn trenger.